اسکاولان

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
اسکاولان
مجریفردریک اسکاولان
کشور سازندهسوئد و نروژ
زبان اصلینروژی، سوئدی، انگلیسی
شمار فصل‌ها۲۱ فصل تا فوریه ۲۰۱۹
تولید
تهیه‌کنندهٔ اجراییماریان تورپ-کیرولف
مکان‌های تولیداستکهلم (اس‌تی‌وی)، اسلو (ان‌ارکو)، لندن (بی‌بی‌سی، آی‌تی‌وی، اسکاینیویورک
مدت۵۸ دقیقه
تولیدکننده‌هااس‌تی‌وی (فصل ۱ تا ۳)
ان‌ارکو (فصل ۲ تا ۳)
مانکبری (فصل ۴ تا کنون)
پخش
شبکهٔ اصلیاس‌تی‌وی، ان‌ارکو
انتشار اولیه۱۶ ژانویه ۲۰۰۹ (۲۰۰۹-01-۱۶) - تاکنون (سوئد)
۱۷ ژانویه ۲۰۰۹ (۲۰۰۹-01-۱۷) - تاکنون (نروژ)
پیوندهای بیرونی
وبگاه

اسکاولان (به سوئدی: Skavlan) یک تاک شوی تلویزیونی سوئدی-نروژی با میزبانی روزنامه‌نگار نروژی فردریک اسکاولان است. این برنامه برای نخستین بار در ژانویه ۲۰۰۹ در تلویزیون سوئد (اس‌وی‌تی) پخش شد[۱] و نخستین مهمانان آن نخست‌وزیر پیشین سوئی یوران پرشون و همسرش آنیترا استین بودند.[۲] در ۸ مه ۲۰۰۹، اعلام شد که «اسکاولان» برای فصل دوم تمدید شده‌است. همچنین اعلام شد که این نمایش فقط توسط اس‌وی‌تی در سوئد تولید نمی‌شود و از این پس بخشی از آن در نروژ توسط شرکت پخش نروژ (ان‌ارکو) تولید می‌شود. بدین ترتیب دوازده قسمت اول فصل دوم توسط اس‌وی‌تی در سوئد و دوازده قسمت دیگر توسط ان‌ارکو در نروژ تولید شد.[۳] هم‌اکنون تهیه‌کنده این برنامه مانک‌بری است که از فصل چهارم این مسئولیت را بر عهده گرفته‌است.[۴]

پیشینه[ویرایش]

اسکاولان یکی از بزرگترین و طولانی‌ترین برنامه‌های گفتگومحور اروپا است که با برخی از شناخته‌شده‌ترین شخصیت‌های جهان مصاحبه انجام داده‌است. این برنامه در شب‌های جمعه پخش می‌شود و سهم نمایش آن در نروژ ۵۰٪ و در سوئد ۴۰٪ با ۲٫۵–۳ میلیون بیننده در هر قسمت است. این نمایش همچنین در فنلاند نیز پخش و از اینترنت نیز دنبال می‌شود. برخی از مهم‌ترین مهمانان اسکاولان تاکنون عبارتند از:

نقدها[ویرایش]

روشنفکران برجسته و برخی از مهمانان زن این برنامه با انتقاد از فردریک اسکاولان او را به تبعیض جنسیتی و پرسیدن سوالات بی پروا و لاس زدن با مهمانان زن متهم کرده‌اند. کارولینا جینینگ سوالات اسکاولان را «تحقیرآمیز» توصیف کرده‌است.[۵] اسکاولان در مصاحبه با روزنامه سوئدی اکسپرسن اظهار داشت که این اتهامات «پوچ» است و او خودش را یک «فمینیست» می‌داند.[۶]

اسکاولان به دلیل مصاحبه سخت خود با نخست‌وزیر پیشین ایسلند به نام گیر هارده با انتقاد بینندگان نروژی روبرو شد.[۷]

منابع[ویرایش]

  1. "Skavlan får nytt talkshow". Nettavisen (به نروژی). 15 October 2008. Archived from the original on 28 November 2009. Retrieved 25 November 2009.
  2. Ighanian, Catherine Gonsholt (16 January 2009). "Svensk terningkast fem til Skavlan". Verdens Gang (به نروژی). Retrieved 23 November 2009.
  3. Åstrand, Yvone; Blåder, Anders Silvergren (8 May 2009). "Ny säsong med Skavlan" (به سوئدی). تلویزیون سوئد. Archived from the original on 13 June 2011. Retrieved 25 November 2009.
  4. "Om Monkberry - Monkberry". monkberry.no. Retrieved 18 February 2019.
  5. "Han kallas för 'kåte Fredrik' Skavlans kvinnosyn sågas: Han ger en doft av övergrepp | TV | Nöjesbladet | Aftonbladet". Aftonbladet.se. 2010-03-26. Retrieved 2013-10-06.
  6. "Fredrik Skavlan: 'Jag är feminist' | Tv | Expressen Nöje | Nöjesnyheter Musiknyheter Filmnyheter". Expressen.se. Retrieved 2013-10-06.
  7. "Svenskene elsker Skavlan - VG Nett". Vg.no. 1970-01-01. Retrieved 2013-10-06.

پیوند به بیرون[ویرایش]